Hypnotische Maagband

Wat is een Hypnotische Maagband & Hoe werkt het?

De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om o.a. je eetpatronen te doorbreken.

Omdat je onderbewustzijn er rotsvast in gelooft dat je een werkelijke maagband bezit, ga je vanzelf kleinere porties eten en zal je sneller verzadigd raken. Het effect van een hypnotische maagband is dus hetzelfde als bij een fysieke maagband, alleen heb je geen last van de lichamelijke nadelen t.o.v. van een werkelijke maagbandoperatie. Er is geen sprake van fysieke klachten of een herstelperiode. Over het algemeen vergt het ‘plaatsen’ van een hypnotische maagband 4 hypnosesessies.

Je krijgt een heldere uitleg over wat we gaan doen. Ook wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod. Na een uitgebreide intake kun je evt. kennis met hypnose maken. Het doel dat je voor ogen hebt wordt tijdens de hypnosesessie in je onderbewuste geïnstalleerd, als voorbereiding op de volgende sessie.

  • De eerste sessie is de preoperatieve sessie; d.w.z. je wordt voorbereid op de maagband,
  • De tweede sessie wordt de hypnotische maagband daadwerkelijk geplaatst,
  • De derde sessie gaan we werken naar het streefgewicht,
  • De vierde sessie is de afsluitende sessie, je krijgt dan ook een gepersonaliseerd bestand mee. Dit bestand luister je dan minimaal 30 dagen elke dag af.
  • Het plaatsen van een hypnotische maagband gebeurt tijdens een hypnosesessie. Tijdens de hypnose programmeer ik je onderbewustzijn zodanig, dat je al bij een kleine hoeveelheid eten een voldaan gevoel krijgt. Je zult dus automatisch minder gaan eten en daardoor afvallen. Dit is precies hetzelfde effect als met een echte maagband bereikt wordt, zonder lichamelijke ingreep.

    De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *