Algemene voorwaarden

Coachpraktijk Petra Visser

Algemene voorwaarden 


Coachpraktijk Petra Visser staat ingeschreven onder KVK nummer: 67505279
Coachpraktijk Petra Visser is een praktijk voor psychologie, hypnotherapie en (kinder) coaching. Gevestigd op de Hub van Doorneweg 10, 2171 KZ Sassenheim.


Afspraak verzetten of afzeggen:

Bij verhindering of annulering, om welke reden dan ook, graag tenminste 24 uur van tevoren af appen (06-22 22 25 11) of mailen (info@praktijkpetravisser.nl). Bij te laat of niet annuleren van de afspraak worden de kosten van de volledige sessie in rekening gebracht. Er is tijd voor je gereserveerd en omdat er na jou ook weer cliënten komen, is het belangrijk dat je op tijd aanwezig bent.

Sessieduur:

De prijzen zijn per sessie, niet per uur. Het gaat erom dat het doel van de sessie bereikt wordt, of dat nu 60 minuten, 90

of 120  minuten duurt. De meeste sessies nemen ongeveer 60 tot 90 minuten in beslag, deze tijden zijn afhankelijk van het doel en de vooruitgang tijdens de sessie.


KINDEREN:

Een behandeling van kinderen zal altijd met toestemming van beide ouders zijn. Tijdens de intake is er een ouder aanwezig.

De behandeling gebeurt 1 op 1, waarbij de ouder wel in de buurt aanwezig is.

Geen medische diensten:

Ik stel geen medische diagnoses, schrijf geen geneesmiddelen voor, wel op orthomoluculair gebied, en geef voedings adviezen

Geen garantie mogelijk:

Geen enkele hypnose of andere behandeling biedt garanties. Niet iedereen reageert op dezelfde manier op hypnose, net zomin als op medicijnen.  Geen enkele arts, psychiater, psycholoog of psychotherapeut kan een garantie geven. De cliënt voorspellen dat resultaten gegarandeerd zijn, zou dus niet alleen onjuist zijn, maar ook onethisch. Ik kan enkel garanderen dat ik mijn uiterste best zal doen om jou te helpen.
Betwisting:

Met hypnose, therapie of coaching behaal je schitterende resultaten, toch is het raadzaam ook een betwisting clausule in de Algemene Voorwaarden te voorzien. In geval van betwisting, d.w.z. ontevredenheid van de cliënt over de gebruikte methoden (of resultaten, zie punt hierboven), is verhaal niet mogelijk. Immers, hypnose is een samenwerking tussen de cliënt en de hypnotherapeut. Het is dus duidelijk dat het resultaat erg afhankelijk is van de motivatie en de toewijding van de cliënt. Ook al doe ik mijn werk correct, en geef de juiste suggesties, dan kan er enkel van een goed resultaat gesproken worden als de cliënt deze suggesties ook aanvaardt en ter harte neemt. Zou er toch een geval van ontevredenheid en betwisting zijn, dan kan ik alle gegeven suggesties weer wegnemen. Hypnose is een mentaal proces, en we kunnen alle gegeven input dus ook weer ongedaan maken. In geen geval kan er sprake zijn van enige schade, en dus ook niet van schadevergoeding of terugbetaling.

Aanvaarding:

Het maken van een afspraak betekent automatisch aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden.