Behandelingen

Voor elke klacht is een oplossing

Een overzicht van de klachten waarbij  psychosociale therapie, cognitieve gedragstherapie en hypnotherapie effectief is gebleken:

– Verwerking van emotionele klachten zoals traumaverwerking, (vlieg) angsten en fobieën, onzekerheid, depressie en burn-out

-Aangeleerd probleemgedrag zoals: roken, nagelbijten,  eetproblemen, drank en drugsgebruik

– Persoonlijke ontwikkeling

– Lichamelijke en psychosomatische klachten

hypnosis, clock, pocket watch-4041582.jpg
Hypnotherapie
Hypnotische maagband
Yager/subliminal therapie

Psychosociale therapie en coaching

Kinder/jongeren coaching

Behandelingen

Hypnotherapie

Hypnose is een staat van veranderd bewustzijn, een soort trance. Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven hypnotische ervaringen: je bent zo geconcentreerd bezig, dat je niet hoort dat iemand binnenkomt; je bent diep in gedachten tijdens het autorijden, zodat het lijkt of je een stukje hebt overgeslagen; of je gaat helemaal op in een bioscoopfilm en kunt niet geloven dat het al pauze is. Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.
Hypnose is een toestand van geconcentreerde aandacht, waardoor men zich losmaakt van de uitwendige omgeving en opgaat in een innerlijke wereld.  In wezen is er geen verschil tussen dergelijke alledaagse trances en de hypnotische trance.
Als je in hypnose gaat, heb je daar zelf de controle over en die controle houd je ook.

Hypnotische Maagband

De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om o.a. je eetpatronen te doorbreken.

Omdat je onderbewustzijn er rotsvast in gelooft dat je een werkelijke maagband bezit, ga je vanzelf kleinere porties eten en zal je sneller verzadigd raken. Het effect van een hypnotische maagband is dus hetzelfde als bij een fysieke maagband, alleen heb je geen last van de lichamelijke nadelen t.o.v. van een werkelijke maagbandoperatie. Er is geen sprake van fysieke klachten of een herstelperiode. Over het algemeen vergt het ‘plaatsen’ van een hypnotische maagband 5 hypnosesessies.

Yager/Subliminal therapie

De Yager Therapie/Subliminal therapie is  een methode die ruim 40 jaar geleden is ontstaan. We kunnen psychische, psychosomatische- en fysieke klachten, problemen en stoornissen oplossen door de oorzaak op te zoeken waar het ooit ontstaan is. Je kunt het onderbewustzijn, waar ons hele leven in staat opgeslagen, zien als een grote bibliotheek. We gaan de oude negatieve delen omzetten in positieve delen. Zie het als het omkappen van bomen; de wortels blijven in de grond, terwijl het bovenste gedeelte weg is. Met deze methode halen we ook de wortels weg.

Er is bekend dat vele symptomen ontstaan zijn uit een ophoping van emotionele en ingrijpende gebeurtenissen. Deze worden tijdens ons verdere leven versterkt. Dit bewijst het nut van de Yager Therapie/Subliminal therapie

 

Psychosociale therapie

De psychosociale therapie is een behandeling van psychosociale klachten, wanneer een cliënt specifieke problemen heeft. Daarom beperkt de therapeut zich bij de behandeling dan ook niet tot 1 specifieke theorie met de daarbij behorende methode en/of therapie. Maar is juist gericht op de persoon, die specifiek bij hem/haar past en dus niet een algemene behandeling.

Kinder en jongeren coaching

Het kind/jongere staat centraal tijdens de behandeling. Het gaat spelenderwijs en is aangepast aan het kind/jongere

Trainingen

Ik geef i.s.m. mijn collega’s trainingen.

Het zijn niet alleen trainingen die met hypnose te maken hebben, maar wij bieden ook andere trainingen aan.

Basis training hypnosecoach, medische hypnose, hypnose bij kinderen, hypnose bij de tandarts, hypnose bij de tattooshop.

Wij bieden ook de training suggestief taalgebruik en start je eigen praktijk aan.

 

Workshops

Trainingscentrum

Trainingscentrum ‘de Novo’.

Wij bieden verschillende trainingen aan op het gebied van hypnose, communicatie en ondernemen.
Meer informatie op:
www.trainingscentrumdenovo.nl