Behandelingen

Voor elke klacht is een oplossing

Een overzicht van de klachten waarbij  psychosociale therapie, cognitieve gedragstherapie en hypnotherapie effectief is gebleken:

– Verwerking van emotionele klachten zoals traumaverwerking, (vlieg) angsten en fobieën, onzekerheid, depressie en burn-out

-Aangeleerd probleemgedrag zoals: roken, nagelbijten,  eetproblemen, drank en drugsgebruik

– Persoonlijke ontwikkeling

– Lichamelijke en psychosomatische klachten i.c.m. andullatie therapie

– Corona gerelateerde klachten

_ Mindwellness/ Mindfullness i.c.m. de anullatiebank

– Kindercoaching

– Access bars

– Chronische pijn i.c.m. andullatie therapie

– Psychische klachten

  • NIEUW: (HYPNO)MASSAGE
hypnosis, clock, pocket watch-4041582.jpg
Hypnotherapie
Hypnotische maagband
Yager/subliminal therapie
Access bars
Andullatie therapie
(Hypno)massage therapie

Psychosociale therapie en coaching

Kinder/jongeren coaching

Behandelingen

Hypnotherapie

Hypnose is een staat van veranderd bewustzijn, een soort trance. Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven hypnotische ervaringen: je bent zo geconcentreerd bezig, dat je niet hoort dat iemand binnenkomt; je bent diep in gedachten tijdens het autorijden, zodat het lijkt of je een stukje hebt overgeslagen; of je gaat helemaal op in een bioscoopfilm en kunt niet geloven dat het al pauze is. Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.
Hypnose is een toestand van geconcentreerde aandacht, waardoor men zich losmaakt van de uitwendige omgeving en opgaat in een innerlijke wereld.  In wezen is er geen verschil tussen dergelijke alledaagse trances en de hypnotische trance.
Als je in hypnose gaat, heb je daar zelf de controle over en die controle houd je ook.

Hypnotische Maagband

De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om o.a. je eetpatronen te doorbreken.

Omdat je onderbewustzijn er rotsvast in gelooft dat je een werkelijke maagband bezit, ga je vanzelf kleinere porties eten en zal je sneller verzadigd raken. Het effect van een hypnotische maagband is dus hetzelfde als bij een fysieke maagband, alleen heb je geen last van de lichamelijke nadelen t.o.v. van een werkelijke maagband operatie. Er is geen sprake van fysieke klachten of een herstelperiode. Over het algemeen vergt het ‘plaatsen’ van een hypnotische maagband  4 sessies.

Yager/Subliminal therapie

De Yager Therapie/Subliminal therapie is  een methode die ruim 40 jaar geleden is ontstaan. We kunnen psychische, psychosomatische- en fysieke klachten, problemen en stoornissen oplossen door de oorzaak op te zoeken waar het ooit ontstaan is. Je kunt het onderbewustzijn, waar ons hele leven in staat opgeslagen, zien als een grote bibliotheek. We gaan de oude negatieve delen omzetten in positieve delen. Zie het als het omkappen van bomen; de wortels blijven in de grond, terwijl het bovenste gedeelte weg is. Met deze methode halen we ook de wortels weg.

Er is bekend dat vele symptomen ontstaan zijn uit een ophoping van emotionele en ingrijpende gebeurtenissen. Deze worden tijdens ons verdere leven versterkt. Dit bewijst het nut van de Yager Therapie/Subliminal therapie

 

Psychosociale therapie

De psychosociale therapie is een behandeling van psychosociale klachten, wanneer een cliënt specifieke problemen heeft. Daarom beperkt de therapeut zich bij de behandeling dan ook niet tot 1 specifieke theorie met de daarbij behorende methode en/of therapie. Maar is juist gericht op de persoon, die specifiek bij hem/haar past en dus niet een algemene behandeling.

Kinder en jongeren coaching

Het kind/jongere staat centraal tijdens de behandeling. Het gaat spelenderwijs en is aangepast aan het kind/jongere

Andullatie therapie

Andullatie therapie is een behandeling waarbij gebruik
gemaakt wordt van een soort massagematras.
Tijdens de behandeling wordt het lichaam blootgesteld aan
mechanische fibraties en infrarode warmte.
Hierbij worden de cellen in het lichaam gestimuleerd om
meer energie te produceren.
Infrarood warmte verbeterd de bloedsomloop en bestrijd
tevens pijn en ontstekingen en verzacht verkrampte
spieren.

Access bars

Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raak ik deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

 

Trainingscentrum

Trainingscentrum ‘de Novo’.

Wij bieden verschillende trainingen aan op het gebied van hypnose, communicatie en ondernemen.
Meer informatie op:
www.trainingscentrumdenovo.nl